Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Elke onderneming wordt geconfronteerd met onbetaalde facturen. Zeker in een B2C context gaat dit voor een groot deel over mensen die het moeilijk hebben. Hoe u met uw zwakste klanten omgaat, is dan ook van cruciaal belang in uw ESG-strategie. Wij zorgen ervoor dat de impact van onze tussenkomst bij uw klanten beperkt is tot wat nodig en nuttig is. We delen in ons klantenportaal in volle transparantie de EVI-Index op uw dossiers. Zo krijgt u een perfect beeld wat de meerkost is die uw klanten betaalden. Die meerkost houden we zo beperkt mogelijk door in te zetten op een sterke minnelijke fase. Zo brengen we ons invorderingstraject in lijn met uw visie van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en uw ESG doelstellingen. Zelf steunen we jaarlijks een selectie van goede doelen die ons team selecteert.

Brooddoosnodig

Een gezonde maaltijd is cruciaal om je dag door te komen. Dat is voor iedereen zo én zeker voor kinderen en jongeren. Want samen leren, spelen en je concentreren lukt moeizaam met een lege maag. Toch zitten er vandaag nog te veel leerlingen met honger in de klas. Meer dan je zou denken… 

Daarom zorgen wij samen met Brood(doos)nodig voor een gezonde maaltijd voor élke leerling.Brood(doos)nodig is een intitiatief van Enchanté en Let Us.

Meer info over dit project

#EenHartVoorGent

Streekfonds Oost-Vlaanderen brengt denkers en doeners, sponsors en schenkers bij elkaar om lokale en impactvolle projecten te ondersteunen. Met De Wilde & Baele engageren we ons als partner van #EenhartvoorGent, de regionale werking in Gent.

De gesteunde projecten zetten in op kwetsbare jongeren. Een warme Gentse stad waar het goed is om te wonen, te werken en te ontspannen, te leven en op te groeien, daar gaan we voor! Onder de vleugels van de Koning Boudewijnstichting steunt het streekfonds initiatieven met een hart voor jongeren in Gent. Jong zijn is immers niet altijd en voor iedereen even makkelijk.

Meer info over dit project

Natuurpunt

Natuurpunt beschermt de mooiste en meest kwetsbare natuur in Vlaanderen. Daarvoor rekent de vereniging op de steun van vrijwilligers en professionele ploegen. 

De vzw zorgt onder andere voor de aankoop, aanplanting en het beheer van bossen, het verzamelen van wetenschappelijke data en inzichten, het adviseren van natuurbeleid.

Natuurpunt brengt mensen samen. Elk jaar organiseren ze duizenden activiteiten: gegidste wandelingen, beheerwerken, cursussen en workshops.

Meer info over dit project

Contacteer ons

De Wilde & Baele

Gerechtsdeurwaarders

Gasmeterlaan 191

9000 Gent

Cookie- & Privacyverklaring

De Wilde & Baele hecht vanzelfsprekend belang aan uw rechten en alle aspecten van uw privacy. Via onderstaande knoppen vindt u meer inlichtingen over deze topics.


Copyright 2021. Alle rechten voorbehouden. Website met passie gemaakt door Pixelsrule.

-->