De gerechtsdeurwaarder in de publieke sector

Voor openbare diensten is het innen van vorderingen steeds een delicaat evenwicht tussen het op orde houden van de financiën en het respect voor de burger. Bovendien liggen - zoals bij grote bedrijven - alle processen stevig verankerd in een bestaande IT-omgeving. De Wilde & Baele legt bijzondere nadruk op het minnelijk invorderingstraject onder de noemer Ethisch Verantwoord Invorderen. Bovendien wordt permanent geïnvesteerd in IT-oplossingen die naadloos inpluggen in uw interne flow. U kan dus rekenen op een partnership die efficiënt is en maximaal rekening houdt met uw maatschappelijke rol.

Meer dan 40j ervaring in alle facetten van debiteurenbeheer

Uitgesproken aandacht voor minnelijke invordering en one-stop-shopping dienstverlening voor makkelijke en moeilijke dossiers.

Capaciteit om ieder dossier stipt op te volgen

Een multi-disciplinair team van meer dan 50 medewerkers ondersteund door permanente investering in op maat gemaakte opvolgingssoftware.

Transparantie voor al uw stakeholders

Via ons in-house klantenportaal hebt u steeds zicht op het wat en hoe van onze opdrachten.

Strakke invordering op mensenmaat

Doelgerichte en punctuele opvolging van uw dossiers met het besef dat uw organisatie een maatschappelijke rol vervult.

Klaar om met ons in zee te gaan?

Hebt u op onze website gevonden wat u zocht of hebt u nog vragen, aarzel dan niet en neem met ons contact op. Wenst u meteen uw dossier in te dienen kan dit rechtstreeks via onderstaande knop.

Tools voor een efficiënte opvolging.

Als opdrachtgever is het van belang dat u permanent zicht hebt op het verloop van uw dossiers. De Wilde & Baele beschikt over een uitgebreid klantenportaal (inclusief API, SaaS koppelingen en rapportering). Niet alleen vindt u hier de status van uw invordering en andere waardevolle informatie, u kan er zelfs de feedback van alle contactmomenten met uw klant in terug vinden. Eveneens kan u hier op ieder moment kengetallen raadplegen die u onmiskenbaar inzicht geven in de efficiëntie van de invordering van uw dossiers, de NPS score en de EVI-index.

Vraag meteen vrijblijvend uw account aan
Ontdek hier al onze indexen

Ethisch Verantwoord Invorderen: onmisbaar onderdeel van uw CSR

Externe inningsprocedures zijn meestal een “Black Box” voor de opdrachtgever. Nochtans heeft de invorderingsstrategie die ondernemingen kiezen een zware impact op hun klanten, zowel financieel als emotioneel. Wij brengen hier verandering in en geven u cijfers. De emotionele impact meten we door een klantentevredenheidsmeting, inclusief een meting van onze NPS. De financiële impact meten we met de EVI-Index. Die geeft de verhouding weer tussen wat uw klanten betaalden en wat u ontving. Hoe kleiner die verhouding, hoe duurzamer de gekozen strategie. De Wilde & Baele bereikt dit door zo veel mogelijk dossiers minnelijk te regelen én door gerechtelijke trajecten op een faire manier uit te voeren. U krijgt een meetbaar bewijs dat we op een duurzame, verantwoordelijke en klantgerichte manier voor u werken. In lijn met uw Corporate Social Responsibility.

Contacteer ons

De Wilde & Baele

Gerechtsdeurwaarders

Gasmeterlaan 191

9000 Gent

Cookie- & Privacyverklaring

De Wilde & Baele hecht vanzelfsprekend belang aan uw rechten en alle aspecten van uw privacy. Via onderstaande knoppen vindt u meer inlichtingen over deze topics.


Copyright 2021. Alle rechten voorbehouden. Website met passie gemaakt door Pixelsrule.

-->